Over Tess Perry

Mijn werkwijze kenmerkt zich door creatieve oplossingen, lef en met oog voor detail en persoonlijkheid.

Ik ben een echte aanpakker en wil verrassende, sfeervolle interieurs creeeren binnen ieder budget. Ik doe dit met veel plezier!

Ik kijk altijd goed naar een specifieke ruimte. Het licht, de indeling en functionaliteit staan bovenaan mijn lijstje. In een huis moet geleefd worden. Alleen maar mooi is niet genoeg, functionaliteit is belangrijk. Met mijn werk wil ik graag anderen inspireren én simpelweg blij maken.

Mijn stijl? Die beschrijf ik als licht en luchtig en een mix van stijlen. Mijn favoriete interieur heeft een goede basis, frisse kleuren, een fijne mix van meubels en stijlen, klassieke elementen, een design item, een rommelmarkt vondst, is tijdloos en heeft een persoonlijke touch.

In 2007 studeerde ik af aan het HMC in Rotterdam als interieurstylist. Ik volgde cursussen visual merchandising, allround styling, bloemschikken en binnenhuisarchitectuur. Door de jaren heen leerde ik de fijne kneepjes van het vak.

REFERENTIES
Neem contact op

Wil jij interieur- en styling advies?

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek waarin we de wensen en opties bespreken.

Scroll naar boven